Nieuwegein: Nieuw distributiecentrum voor Caldic

7 Februari 2019 – WDP Development koopt een perceel bouwgrond van 26.000 m² op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Op de kavel realiseert het bedrijf een bedrijfspand voor Caldic Ingredients Benelux.

Caldic Ingredients gaat het nog te bouwen pand in Nieuwegein gebruiken bij het produceren, opslaan en distribueren van grondstoffen voor de voedingsindustrie. Dit sluit goed aan bij de plannen van andere bedrijven in het zuidelijk deel van Het Klooster, waar ook voedselproductie en logistiek plaatsvindt.

In dit kwartaal start WDP op het aangekochte perceel met de bouw van een modern en duurzaam distributiecentrum van 15.000 m². Michiel Assink, directeur WDP Development : ‘De strategische ligging van het bedrijvenpark Het Klooster ondersteunt de uitbouw van hun activiteiten en vormt een solide basis voor een partnership op lange termijn.’

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een goede bereikbare locatie, in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws