Moerdijk: Rulewave huurt nieuw dc

7 januari 2020 – De logistieke nieuwbouwontwikkeling aan de Fazantweg te Moerdijk is voor 50% verhuurd aan Rulewave.

De totale logistieke ontwikkeling bestaat uit circa 15.263 m² en is verdeeld in twee hoogwaardige warehouses inclusief mezzanine en kantoorruimte.

Rulewave heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 7600 m² warehouse in combinatie met circa 362 m² mezzanine en circa 532 m² kantoorruimte gelegen aan de Fazantweg 6 te Moerdijk. De volledige ontwikkeling wordt opgeleverd in oktober 2020. Accres Real Estate heeft Hercuton aangesteld als bouwer, Denc Architecten is verantwoordelijk voor het design.

Rulewave is een wereldwijde logistieke dienstverlener met betrekking tot internationale expeditie, zowel vervoer over de weg , per spoor, door de lucht en over zee. De huur van de Fazantweg is een uitbreiding op hun bestaande locatie in Moerdijk.

Voor de verhuur is nu alleen nog Warehouse A (voorzijde), bestaande uit circa 6750 m² warehouse, circa 633 m² mezzanine en circa 292 m² kantoorruimte beschikbaar.

Accres Real Estate heeft naast de Fazantweg tevens een tweede nieuwbouwontwikkeling aan de Graanweg in Moerdijk beschikbaar voor verhuur, bestaande uit circa 19.300 m² warehouse, circa 1130 m² mezzanine en circa 750 m² kantoorruimte. Oplevering staat gepland voor eind 2020.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws