Moerdijk: DHG verhuurt 12.225 m² bedrijfsruimte aan Valvoline

26 Juni 2018 – DHG heeft met Valvoline overeenstemming bereikt over de huur van 12.225 m² bedrijfsruimte op de logistieke campus Smartlog Moerdijk 2 aan de Megajoule in Moerdijk.

Valvoline tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 5 jaar. Vanaf 1 november van dit jaar zal Valvoline 11.884 m² ADR warehouse en 371 m² kantoorruimte in gebruik gaan nemen. Valvoline zal vanuit het nieuwe DC de distributie van smeermiddelen gaan verzorgen naar haar afnemers op de Europese markt.

Het DC wordt dit jaar op risico ontwikkeld door DHG. In 2016 is DHG begonnen met de bouw van het eerste distributiecentrum op Smartlog Moerdijk 2. DC 1 werd custom-made ontwikkeld voor logistieke dienstverlener Rulewave en is inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen. In DC2 is Matrix Fittness gehuisvest voor de duur van 10 jaar. Nog dit jaar zal DHG starten met de ontwikkeling van fase 2 voor Smartlog Moerdijk 2. Na de oplevering zal er circa 55.000 m² moderne bedrijfs- en kantoorruimtes beschikbaar zijn voor verhuur.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws