Moerdijk: Accres start met logistieke ontwikkeling in Moerdijk

20 januari 2021 – Accres Real Estate start met een logistieke nieuwbouwontwikkeling van 20.000 m² aan de Graanweg 17 in Moerdijk.

Accres Real Estate is in samenwerking met Hercuton (bouw), Denc Architecten (design) en De Mik Bedrijfshuisvesting (commercieel) begonnen met de bouw van een hoogwaardig distributiecentrum in Moerdijk. De logistieke nieuwbouwontwikkeling staat direct naast de CCT-terminal.

Het distributiecentrum staat op bedrijventerrein Moerdijk, dat strategisch ligt tussen de haven van Antwerpen en Rotterdam. Het terrein beschikt over goede multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens, een spooraansluiting en twee directe aansluitingen op het rijkswegennet.

De ontwikkeling staat op een kavel van 31.000 m² en bestaat uit 18.130 m² warehouse, 1120 m² mezzaninevloer en 680 m² kantoorruimte, verdeeld over twee lagen. Het distributiecentrum heeft een ruime parkeervoorziening (141 parkeerplaatsen) en zal worden gerealiseerd volgens het Breeam Very Good-certificaat. De ontwikkeling zal op risico worden gerealiseerd en de oplevering staat gepland voor oktober 2021.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws