Lelystad: Twee bedrijfspanden verkocht

21 januari 2020 – Verffabriek Valspar heeft een bedrijfspand gekocht aan de Bouwweg 19 in Lelystad en een belegger heeft het bedrijfspand van Tanis Food Tec gekocht.

Verffabriek Valspar heeft voor eigen gebruik een bedrijfspand gekocht aan de Bouwweg 19 in Lelystad. Het pand beschikt over 3200 m² gebruiksoppervlak, verdeeld over 2640 m² bedrijfsruimte en 560 m² kantoor. Het staat op bedrijventerrein Noordersluis. Valspar was al huurder van het pand en heeft in de directe omgeving ook een aantal andere panden in gebruik.

Tanis Food Tec
Het bedrijf Tanis Food Tec heeft zijn bedrijfspand aan de Zuiveringweg 26 in Lelystad (foto) verkocht aan een belegger. Het betreft een bedrijfspand met aangebouwde kantoorruimte op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad. Het totaal gebruiksoppervlak bedraagt 1370 m², waarvan 715 m² bedrijfsruimte en 655 m² kantoorruimte. Het staat op een perceel van 2400 m².

Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf maakt een snelle groei door en heeft op Noordersluis diverse objecten in gebruik. Het pand dat nu is verkocht wordt tijdelijk door Tanis Food Tec voor minimaal 1 jaar terug gehuurd. In die periode kunnen de expansieplannen verder worden uitgewerkt en eventueel worden gerealiseerd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws