Landelijk: Highbrook zet platform op voor stedelijke logistiek

24 februari 2021 – Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met asset manager en ontwikkelaar Proptimize het CityLink-platform opgericht voor investeringen in stedelijk logistiek vastgoed.

Het platform omvat een initiële portefeuille van 33 industrial en last mile panden in de Randstad met een totale omvang van 200.000 m². De panden zijn in het laatste kwartaal van 2020 geacquireerd in 16 afzonderlijke transacties. Van de objecten ligt 70% in en rond Amsterdam en Rotterdam. HighBrook en Proptimize verwachten dit jaar het CityLink-platform aanzienlijk te laten groeien met acquisities op de Nederlandse markt.

De acquisities van de eerste 33 objecten in het platform zijn ondersteund door Citystone Group, Bert Angel Consult en Wallstone Capital. De due diligence is begeleid door Loyens & Loeff, Savills Building & Project Consultancy en Hofstede cs. Het portfolio en financieel management van CityLink wordt uitgevoerd door Everglow Real Estate Management en het technisch management door Square Four.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws