Landelijk: Edmond de Rothschild REIM verwerft 6 bedrijfspanden

4 november 2020 – Edmond de Rothschild REIM heeft een portefeuille verworven van zes bedrijfsruimten met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ongeveer 53.000 m2, waarvan vijf in de Randstad zijn gelegen.

Dat is gebeurd via Orange Industrial, een nieuw opgerichte joint venture met het in New York gevestigde AIG Global Real Estate, de vastgoedinvesteringstak van verzekeraar American International Group. (AIG).

De portefeuille bestaat uit zes bedrijfsruimten waarvan er vijf, met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 50.000 m², in de Randstad staan. De panden zijn strategisch gelegen ten opzichte van dichtbevolkte gebieden zoals Diemen, Den Haag, Haarlem, Barendrecht en Mijdrecht.

Orange Industrial is een nieuw gevormde joint venture tussen Edmond de Rothschild REIM en AIG Global Real Estate. De joint venture investeert in industrieel en logistiek vastgoed nabij stedelijke gebieden en in distributiecentra en streeft naar waardetoevoeging door actief vermogensbeheer en investeringen in vernieuwing en duurzaamheid.

Onno Scheij, hoofd Benelux van Edmond de Rothschild REIM: “Met de overname van deze portefeuille hebben we een product met grote toegevoegde waarde verworven in lijn met onze investeringsstrategie om bestaande en nog te ontwikkelen industrie- en distributiecentra over te nemen door heel Nederland. We kijken ernaar uit om met AIG Global Real Estate nog meer activa aan deze portefeuille toe te voegen.”

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws