Laarbeek: Grondverkoop Bemmer IV loopt voorspoedig

De gemeente Laarbeek begint binnenkort met het bouwrijp maken van fase 2 van het bedrijventerrein Bemmer IV.

Bedrijventerrein Bemmer IV in de gemeente Laarbeek blijkt een grote aantrekkingskracht te hebben op nieuwe vestigers. Ondanks de economisceh crisis begint de gemeente binnenkort met het bouwrijp maken van de percelen van fase 2 van de realisatie van het bedrijventerrein. Hiermee is een bedrag van € 700.000 gemoeid. Dit meldt de website van het Eindhovens Dagblad. 

Laarbeek ligt tussen Veghel en Helmond. Bemmer IV is een nieuw bedrijventerrein in Laarbeek gelegen in de Brainportregio, op het grensvlak tussen Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant, op een zichtlocatie aan de provinciale weg N279. In het totaal bevat Bemmer IV 20 hectare aan uitgeefbare kavels, geschikt voor bedrijven met milieucategorie 2 t/m 4. Het terrein is niet ingedeeld in kavels met vaste kaveloppervlaktes, maar een vestiger kiest de oppervlakte en ligging die bij hem past. Op de nieuwe kavels zal onder meer koekjesfabriek Jeurgens zich vestigen.

De vijf hecatere van de eerste fase zijn bijna verkocht. Hier zullen onder andere de bedrijven MyMicro Group, Ilfari en Ebm-papst, fabrikant van ventilatoren, zich vestigen.

Bron: Eindhovens Dagblad

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws