Kempen: Van Dingenen Transport breidt uit

27 januari 2021 – Van Dingenen Transport en het Kempisch Bedrijvenpark hebben een koopovereenkomst gesloten voor de verkoop van een kavel van 5900 m².

Het huidige warehouse wordt met 5000 m² uitgebreid.

Van Dingenen Transport groeit door op het gebied van transport, logistiek en opslagactiviteiten. De extra ruimte die aangekocht is, wordt ingericht als parkeerterrein voor vrachtwagens. Het huidige parkeerterrein wordt bebouwd. Het warehouse wordt uitgebreid van 10.000 m² naar 15.000 m². In totaal heeft Van Dingenen ca. 4,7 hectare in eigendom op het KBP.

Van Dingenen Transport is een modern transportbedrijf met circa 140 medewerkers en 100 vrachtwagens. Het bedrijf levert logistieke diensten en opslagfaciliteiten op maat en heeft een grote klantenkring in met name De Kempen en Zuidoost-Brabant. Ze biedt vervoer aan door heel West-Europa.

4000 m² van het huidige warehouse is voorzien van zonnepanelen en ook op het dak van de toekomstige uitbreiding (5000 m²) worden zonnepanelen gelegd. Binnenkort wordt gestart met de aanleg en inrichting van het nieuwe parkeerterrein.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio kunnen hier terecht. Inmiddels is 62% van het bedrijvenpark verkocht.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws