Houten: Bridges koopt DC

4 november 2020 – Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat, heeft een distributiecentrum in Houten aangekocht.

Hiermee breidt Bridges Real Estate haar portefeuille in regio Utrecht verder uit.

Het gebouw bestaat uit 5935 m² (exclusief mezzanine) bedrijfs-/magazijnruimte en 2065 m² kantoorruimte. De aankoop beschikt over een restaurant, 10 laaddocks, 2 overheaddeuren, 110 parkeerplaatsen en 2000 m² buitenruimte. De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van 8,5 meter. Het hele gebouw is beschikbaar voor verhuur.

Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Het Rondeel, net naast de snelweg A27 ter hoogte van knooppunt Houten. Door de nabijheid van de snelwegen A2, A12, A27 en A28 is het gebouw uitstekend bereikbaar. Transport via het water is ook binnen handbereik; de regio beschikt over een containeroverslag aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Deze aankoop is volgens Martijn Bremmer, directeur van Bridges Real Estate, een mooie toevoeging aan de portefeuille van Bridges Real Estate: “Wij zijn voornamelijk actief in en rondom Utrecht en hebben meerdere objecten in Houten in eigendom. Deze locatie is aantrekkelijk voor bedrijven die naast een kantoor ook een distributiecentrum nodig hebben. Wij voegen waarde toe door in het gebouw te investeren en het zo klaar te maken voor verhuur.”

De verkoper is Cool Investments, het investeringsbedrijf van de familie Kahn. Het gebouw werd tot 2019 gebruikt als hoofdkantoor en distributiecentrum voor Cool Cat. Cool Cat is als online merk doorgestart onder de vleugels van America Today.

Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Hoewel het bedrijf in 2016 werd opgericht, is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw. Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws