Hoofddorp: L’Etoile Properties koopt leegstaand kantoor

7 januari 2020 – L’Etoile Properties heeft voor een intern fonds zijn eerste acquisitie voltooid, een momenteel leegstaand kantoorgebouw in Hoofddorp is aangekocht.

Het gebouw staat aan de Capellalaan 21-37 in Hoofddorp.

Het kantoorgebouw werd gebouwd in 1992 en bestaat uit circa 2600 m² kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen. Het kantoor staat momenteel geheel leeg. De voormalige thuisbasis van Knab bank zal gerenoveerd worden tot een modern en duurzaam kantoorgebouw.

Het gebouw staat in Beukenhorst–Oost op circa 6 minuten lopen van station Hoofddorp en is het zesde gebouw dat L’ Etoile Properties heeft gekocht in het gebied. Door de goede bereikbaarheid en centrale ligging dichtbij Schiphol zijn er veel (inter-)nationale bedrijven in het gebied gevestigd zoals Sony, Sanoma Uitgevers, Rabobank, L’Oreal en Walt Disney. Schiphol en Amsterdam zijn binnen enkele minuten met zowel auto als openbaar vervoer bereikbaar.

Met de aankoop van het kantoorgebouw aan de Capellalaan heeft het fonds zijn eerste stap gezet richting het realiseren van een gediversifieerde vastgoedportefeuille. Het is de ambitie van het private fonds om een vastgoedportefeuille te realiseren van kleinschalige tot middelgrote kantoor-, retail- en logistieke objecten.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws