Hoofddorp: eerste paal uitbreiding Royal Textile op SADC-park De President

12 Mei 2015 – Royal Textile heeft de eerste paal geslagen van haar uitbreiding op Bedrijvenpark De President in Hoofddorp. De uitbreiding betreft 2.193 m2 terrein met daarop 1.445 m2 magazijnruimte. De totale kantoor- en bedrijfsruimte komt daarmee op 4.971 m2.  

Royal Textile is leverancier, groothandel en distributeur in bedtextiel en heeft ruim 25 jaar ervaring in deze branche. Met een ruim assortiment dat uit meer dan drieduizend producten bestaat, opereert Royal Textile al sinds 2009 vanuit de President in Hoofddorp. Behalve de vestiging op Bedrijvenpark De President, heeft Royal Textile ook een distributiecentrum in België, en een winkel in het centrum in Hoofddorp. De drieduizend verschillende producten van Royal Textile zijn van diverse internationale merken zoals Sleeptime, So Cute en Disney. Tot de clientèle van Royal Textile behoren onder andere retailers, postorderbedrijven en winkelketens binnen en rondom Europa.

Directeur Jameel Ahmed: ‘Sinds onze vestiging op Bedrijvenpark De President in 2009 zijn wij internationaal aanzienlijk gegroeid. Wij zijn zeer tevreden over de locatie en hebben daarom besloten de uitbreiding op De President in Hoofddorp te realiseren.’

Bedrijvenpark De President is een ontwikkeling van de gemeente Haarlemmermeer en regionale gebiedsontwikkelaar SADC. Bedrijvenpark De President in Hoofddorp is een ruim, strategisch gelegen hoogwaardig bedrijvenpark van circa 100 ha. waarvan 70 ha. uitgeefbaar. Hiervan is 55 ha nog beschikbaar. Het bedrijvenpark ligt op steenworp afstand van de A4 en de A5 en nabij het NS station Hoofddorp en biedt lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven hoogwaardige vestigingsmogelijkheden. Op Bedrijvenpark De President wordt veel aandacht besteed duurzaamheid. Sinds de start van de ontwikkeling in 2008 hebben ongeveer 50 grotere en kleinere bedrijven zich op het park gevestigd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws