Hilversum: Hollandse Handen verlengt op Media Park

18 februari 2015 – Media Park Enterprise en Hollandse Handen hebben overeenstemming bereikt over een langjarig contract voor de huur van 16.940 m² in het Decorcentrum op het Media Park in Hilversum.

Hollandse Handen is decorbouwer voor de Nederlandse televisiewereld. De strategische positie van het Decorcentrum bij de toelevering aan alle grote en kleine televisiestudio’s op het Media Park speelt hierbij een belangrijke rol.

Hollandse Handen was tot begin dit jaar een dochterorganisatie van het audiovisueel facilitair bedrijf United, dat eveneens op het Media Park is gevestigd. Met ingang van 2015 is Hollandse Handen losgemaakt van het moederbedrijf: het zittende management zet de activiteiten voort. Daarbij breidt het bedrijf de bestaande activiteiten uit met meer focus op het buitenland en op bedrijven buiten de tv-sector – bijvoorbeeld voor de interieurs van brandstores en flagshipstores.

Media Park Enterprise (MPE) is een project van Europa Fund II. Europa Fund II wordt beheerd door Europa Capital, onderdeel van de Rockefeller Group (RGI). Europa Capital Partners LLP en Europa Capital LLP vallen onder het toezicht van de Financial Services Authority.

Media Park Beheer voert het dagelijks beheer van het Media Park uit in opdracht van MPE.

Zie ook PropertyNL.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws