Hattemerbroek: TotaalBed verhuist HQ en DC naar H2O

2 maart 2020 – TotaalBed uit Zwolle gaat een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum bouwen aan de Rendementstraat op bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek.

Het gaat om een perceel van in totaal ruim 14.000 m², pal langs de A28. Naar verwachting zal TotaalBed het pand in de zomer van 2021 in gebruik nemen.

Met 21 vestigingen behoort TotaalBed tot de drie grootste ketens van beddenspeciaalzaken van het land. Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum worden 21 eigen winkels bediend. Het doel is om binnen enkele jaren te groeien van 21 naar 32 winkels. De 22ste vestiging wordt medio dit jaar geopend in Duiven. Bij TotaalBed werken 180 mensen, waarvan ruim 65 op het hoofdkantoor en distributiecentrum. TotaalBed werkt met private labels; alle producten worden onder de eigen merknaam geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten in Nederland, België, Duitsland en Litouwen.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare uitgeefbaar terrein, in de regio Zwolle, bij het knooppunt Hattemerbroek, waar de rijkswegen A28 en A50 elkaar kruisen. Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek ontwikkelt bedrijvenpark H2O namens de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws