Haarlem: Aegon koopt drie kantoorpanden

2 Mei 2018 – Aegon Levensverzekeringen heeft drie kantoorpanden aan de Schipholpoort in Haarlem gekocht van Entree Haarlem, een bv die gemanaged wordt door APF International.

Uit de gegevens in het Kadaster blijkt dat Aegon de kantoorgebouwen aan de Schipholpoort 40, 60 en 100 heeft gekocht voor een bedrag van in totaal € 23,1 mln.

Schipholpoort 40 en 100 zijn twee kleinere kantoorgebouwen van 1679 m² en respectievelijk 2340 m², terwijl de kantoortoren in het midden een vloeroppervlakte heeft van 5584 m².

In het gebouw aan Schipholpoort 40 zijn Van Luyken Communicatie Adviseurs en HME Medical gevestigd. In Schipholpoort 100 zat vroeger het hoofdkantoor van zorgorganisatie Zorgbalans. Dit kantoor is echter verhuisd naar Leidsevaart 588 elders in Haarlem.

Het complex aan de rand van de Europawijk is in de jaren ’90 van de vorige eeuw gebouwd en is goed ontsloten via de Schipholweg en Europaweg. Het naastgelegen pand aan Schipholpoort biedt onderdak aan accountant BDO en is eveneens in beheer bij APF International (eigendom van Fotex).

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws