Den Haag: Merin voegt Sirius en Orion toe aan portefeuille

26 Juli 2018 – Merin voegt de Haagse kantoorgebouwen Sirius en Orion van gezamenlijk circa 7.000 m² toe aan het huidige management portfolio.

Sirius is gelegen aan de Fluwelenburgwal 56-58 en Orion (foto) aan de Turfmarkt 102-104 in Den Haag. De gebouwen zijn gekocht door Dream Global en vallen onder het management van Merin. De multi-tenant gebouwen zijn volledig verhuurd. Sirius en Orion zijn twee naast elkaar liggende gebouwen in het centrum van Den Haag op een steenworp afstand van Den Haag Centraal. De gebouwen zijn verhuurd aan zeven sterke huurders en zijn de afgelopen jaren grondig en hoogwaardig verbouwd. De gebouwen hebben beide een energielabel A. Na de zomer zal de Universiteit Leiden het nieuwe Student Centre in Orion openen.

Hoge kwaliteit
Merin is één van de grootste commerciële vastgoedplatformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets onder eigen management. Met een focus op duurzame gebouwen van hoge kwaliteit die zich onderscheiden in de lokale markt is de acquisitie van Sirius en Orion in Den Haag een strategische stap om de aanwezigheid van Merin op centrumlocaties te vergroten. ‘Met het toevoegen van Sirius en Orion geven we invulling aan onze groeiambitie en kunnen we onze aanwezigheid op centrumlocaties vergroten’, aldus Bas van Holten, ceo van Merin, in een korte toelichting. ‘Met deze acquisitie voegt Merin twee kantoren toe met creatieve werkplekken in Nederland waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws