Groningen: Student Hotel opent in Ebbingekwartier

8 Juli 2016 – The Student Hotel groep opent dit weekend officieel de deuren van haar nieuwste vestiging in Groningen. Het complex met 365 kamers is gelegen in het Ebbingekwartier. Onder andere een gym, bibliotheek, binnentuin, game area, lounges, workshopruimtes werk- en studieplekken en het aangrenzende bar-restaurant The Pool maken deel uit van The Student Hotel.

Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 50.000 ‘next generation’ studenten in Groningen die op een eigentijdse manier studeren en zich ontwikkelen: innovatief, ondernemend en internationaal. Met haar vele faciliteiten en evenementen vormt The Student Hotel een ideale ontmoetingsplek voor zowel internationaal als lokaal talent. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en co-creatie en kruisbestuivingen tot stand komen tussen buren, bewoners en bezoekers.

The Student Hotel Groningen is het eerste – en met 14.000 m² een van de grootste herontwikkelingsprojecten – in het Groningse creatieve centrum Ebbinge. Gevestigd tussen het stadscentrum en de campus van het Universitair Medisch Centrum Groningen. is de up-and-coming wijk de ideale thuisbasis voor internationale studenten, starters en communities. In totaal is 14 maanden aan de bouw gewerkt.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws