Groningen: PingProperties herfinanciert Cascade-complex

13 januari 2020 – PingProperties heeft een herfinanciering afgerond voor het Cascade-Complex in Groningen ten behoeve van het PingProperties Office fund IV.

De huidige financiering liep al bij Berlin Hyp en is opnieuw afgesloten. Deze verlenging van de fondsfinanciering is door PingProperties zelf tot stand gebracht. Het complex heeft een vloeroppervlakte van 34.187 m² en beschikt over 341 parkeerplaatsen.

Cascade-complex
Het Cascade-complex staat direct naast het Centraal Station van Groningen. Het complex biedt huisvesting aan 17 verschillende rijksdiensten. PingProperties Corporate Office fund IV heeft een groot deel van het Cascade-complex in portefeuille. In 2011 werd een eerste deel aangekocht, in 2015 volgde een tweede deel. Deze locatie wordt geëxploiteerd met diverse triple-A huurders (RVB, UWV en Kadaster) en langjarige huurcontracten. PingProperties Corporate Office fund IV heeft inmiddels zeven van de negen Cascade-gebouwen in bezit. Door consistent beleid heeft PingProperties duurzame waarde toegevoegd, waardoor het Cascade-complex eind 2020 volledig zal voldoen aan energielabel A.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws