Groningen: Martini hotelcomplex in andere handen

5 December 2017 – Van der Vorm Vastgoed heeft het Martini hotelcomplex, gelegen in het zuidelijk centrumgebied van Groningen, gekocht van Dahold Holding. Het complex aan Gedempte Zuiderdiep 8-10 omvat onder andere het Martini Hotel met 116 kamers, het Hostel Budgett met 34 kamers en het Weeva restaurant.

Het gebouw bestaat uit vijf lagen en is circa 6486 m² groot. Het complex zal in de toekomst verder worden gemoderniseerd en uitgebreid.

De aankoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille.
Van der Vorm Vastgoed belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Van der Vorm werd notarieel en juridisch bijgestaan door Houthoff, fiscaal door EY en commercieel door Van Kessel Vastgoed in samenwerking met City Real Estate.

.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws