Groningen: DNV GL eerste huurder voor Plus Ultra

19 januari 2021 – DNV GL gaat 2300 m² kantoorruimte huren in een nieuw multitenantgebouw op Zernike Campus, onderdeel van Campus Groningen.

Het gebouw wordt ontwikkeld door Kadans Science Partner. In het nieuwe multi-tenant gebouw wil DNV GL samen met internationale partners gaan werken aan de energietransitie en duurzame energiesystemen.

Het nieuwe gebouw van ruim 10.000 m2 zal de naam ‘Plus Ultra Groningen’ gaan dragen. ‘Plus Ultra’ betekent “steeds verder”, als verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren.

Naast huisvesting voor DNV GL biedt het gebouw op maat gemaakte kantoren en laboratoria voor startups, scale-ups en innovatieve bedrijven en organisaties. De samenwerking tussen organisaties in het gebouw richt zich op energie, chemie, life sciences en big data, aansluitend op de focus van Zernike Campus. Zo zal DNV GL er een waterstof-innovatiecentrum gaan realiseren.

Door groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties samen in het Plus Ultra Groningen onder te brengen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd. Alle organisaties in het multitenantgebouw hebben toegang tot gemeenschappelijke meetingfaciliteiten, business en community events en diverse andere services die bovenop de huisvesting worden aangeboden.

De oplevering van Plus Ultra Groningen staat gepland in de zomer van 2022.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws