Enschede: Fenceweb huurt bedrijfsruimte

17 februari 2021 – Fenceweb is de nieuwe huurder van het compleet gerenoveerde bedrijfspand aan de Strootsweg 8 in Enschede.

Fenceweb heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 4680 m².

Op een zichtlocatie op industrieterrein Het Havengebied ligt dit bedrijfspand met kantoorruimte. Een aantal jaren geleden is het pand compleet gerenoveerd en gerestyled, waardoor het weer aan de laatste eisen voldoet. Bovendien is het object gunstig gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A35.

Fenceweb is een groothandel gespecialiseerd in de online verkoop van erfafscheiding, tuinartikelen en meer. Het bedrijf is in Nederland actief onder de naam Hekwerkonline.nl en in Duitsland bedienen zij de markt als Zaunonline.de. Daarnaast is het een groothandel en totaalleverancier voor de professionele hekwerk markt.

Door aanhoudende groei was Fenceweb op zoek naar een nieuwe locatie. Per 1 april 2021 neemt het bedrijf met ongeveer twintig medewerkers de nieuwe locatie in gebruik. “Wij hebben voor dit pand gekozen door de perfecte ligging dichtbij de snelweg, maar ook vanwege de loading docks en netheid van de hallen en de kantoorruimtes” zegt Peter van Merksteijn jr. van Fenceweb over de keuze voor dit bedrijfspand.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws