Enschede: 2e fase Hart van Stokhorst opgeleverd

24 Maart 2017 –  Het hart van Stokhorst omvat het totale nieuwe winkelhart van de wijk Stokhorst in Enschede. Supermarkt Emte wordt binnenkort opgeleverd. Op woensdag 29 maart om 9.00 uur wordt de Emte supermarkt in het tweede bouwdeel Bougainville geopend. De nieuwe Emte supermarkt vervangt de kleinere vestiging aan de Dotterbloemstraat. De supermarkt bestrijkt de gehele begane grond van Bougainville.

In het eerste bouwdeel Oleander vestigde zich vorig jaar april een Lidl. In het volgende bouwdeel Amaryllis is een nieuw aanbod van koopappartementen voorzien in combinatie met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Een aantal formules zoals onder andere Kruidvat zijn al gecontracteerd voor deze nieuwe en tevens laatste fase.

Hart van Stokhorst betreft een modern nieuw woon- en winkelgebied met 5000 m² aan winkels en voorzieningen, waaronder twee supermarkten en totaal 450 parkeerplaatsen. Het aanbod in Hart van Stokhorst wordt gecompleteerd met huur- en koopappartementen in diverse typen en oppervlakten. De verwachting is dat er dit jaar nog gestart wordt met de bouw van de derde en tevens laatste fase.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws