Eindhoven, Valkenswaard: Sagax koopt bedrijfspanden

14 januari 2021 – Sagax heeft twee bedrijfspanden gekocht, aan de Dillenburgstraat 35 in Eindhoven en aan de J.F. Kennedylaan 38 in Valkenswaard.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 4,7 mln.

In totaal omvatten de gebouwen 5342 m² bedrijfs- en kantoorruimte en beide zijn langjarig verhuurd aan de Bekkers Groep.

Dillenburgstraat 35 staat op bedrijventerrein De Hurk, het grootste bedrijventerrein van Eindhoven, waar meer dan 300 ondernemingen gevestigd zijn.  Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de snelweg A2 / N2 is De Hurk een gewilde locatie met een grote aantrekkingskracht op allerhande bedrijven.

J.F. Kennedylaan 38 staat aan de doorgaande weg van het bedrijventerrein Schaapsloop, het grootste bedrijventerrein van Valkenswaard. Het pand staat aan de entree van het bedrijventerrein, waar een aantal grote bedrijven, zoals MCB, VDL Bus & Coach en Kobefab is gehuisvest.

Sagax is een belegger in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment, en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille ruim 390.000 m² bedrijfsruimte, verdeeld over ruim 78 objecten. De vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 698 objecten met een vloeroppervlakte van 3,57 mln m², in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws