Eindhoven: Sendcloud huurt 5000 m² kantoorruimte

14 september 2020 – Aan het Stadhuisplein 10 in Eindhoven verhuurt Certitudo Capital 5000 m² kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen aan Sendcloud.

Sendcloud is een alles-in-één verzendplatform voor webshops die willen groeien.

De overige 6000 m² van het gebouw en 160 parkeerplaatsen op deze A-locatie worden aangeboden vanuit Succeed Offices: een compleet co-working concept met flexibele werkplekken voor entrepreneurs, solopreneurs, start-ups, freelancers, zzp’ers en mkb’ers. Dit kan variëren van een bureau tot een volledige verdieping, tot een vergaderruimte.

Certitudo Capital werkt momenteel, in samenwerking met gemeente Eindhoven, actief aan de verdere uitwerking van de nieuwbouwontwikkeling van het stadskantoor. In de conceptverdichtingsvisie van de gemeente Eindhoven wordt de ambitie uitgesproken om aanvullend woningaanbod te creëren, waarbij er wordt gekozen voor een hoogstedelijk woon- en werkmilieu – passend bij de uitstraling die Eindhoven als centrumstad van de Brainportregio wil hebben. Dit ligt volledig in lijn met de ontwikkelplannen van Certitudo Capital. Het voormalig stadskantoor wordt momenteel gerenoveerd.

De parkeergarage wordt geëxploiteerd en beheerd door Fleet Parking.

Naast het hoofdkantoor in Eindhoven heeft Sendcloud een kantoor in München. Sendcloud verhuist per november 2020 naar het Stadhuisplein.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws