Eindhoven: Property Match koopt rechtbank

7 januari 2020 – Property Match heeft het gerechtsgebouw Stadhuisplein Eindhoven centrum gekocht.

Property Match verkreeg het kantoorpand van een entiteit gelieerd aan HighBrook Investors. Het object is een gemeentelijk Monument en is oorspronkelijk gebouwd in 1952 als gemeentehuis voor de gemeente Eindhoven. In 2004 is het pand geheel gerenoveerd. Momenteel is het pand in gebruik door het Rijksvastgoedbedrijf die deze locatie voor de Rechtbank Zuid Oost Brabant huurt. De huurtermijn is onlangs langjarig verlengd.

De locatie is direct gelegen aan het Stadhuisplein in het centrum van Eindhoven. Het object bestaat uit begane grond, 2 verdiepingen en een kelder, totaal circa 4.500 m2 vloeroppervlak en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Door de centrale ligging, op loopafstand van centraal trein- en busstation van Eindhoven, is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er in de openbare parkeergarage aan het Stadhuisplein altijd voldoende parkeervoorzieningen.

Naast het recent aangekochte kantoorpand is Property Match ook eigenaar van de Eindhovense kantoorpanden aan de Prof. Dr. Dorgelolaan nummer 20, 30 en 40. Ook bij het recent herontwikkelde EY kantoor aan deze laan was Property Match, als voormalig eigenaar van het pand, nauw betrokken.

Property Match blijft actief op zoek naar vergelijkbaar, strategisch gelegen vastgoed voor de uitbreiding van zijn portefeuille.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws