Eindhoven: GoodHabitz huurt 4000 m² in BunkerToren

15 maart 2021 – GoodHabitz, een bedrijf voor online traningen, huurt 4000 m² commerciële ruimte in Eindhoven.

Omdat de bouw nog in volle gang is – de 13de  verdieping is bereikt – zal GoodHabitz pas in 2022 zijn intrek nemen in het gebouw aan de Kennedylaan.

Ontwikkelaars van de BunkerToren zijn RED Company en Being. De BunkerToren wordt nog compleet gerenoveerd en herontwikkeld.

Onder de naam BunkerToren wordt het voormalig studentencentrum van de Technische UniversiteitEindhoven (TU/e) gerenoveerd en uitgebreid met een hoogwaardige woontoren van 100 meter hoog. Een mix van 210 koop-en huurappartementen, een ontmoetingsplek en moderne kantoorruimte makenvan de BunkerToren een eersteklas plek om te wonen, te werken en te relaxen. De ontmoetingsplek, opde locatie van het voormalige studentencorpscafé,zalsamenmet het park volop kansen bieden voormedewerkers, klanten, bewoners van de BunkerToren, buurtgenoten en mensen van de TU/e-campusom elkaar te ontmoeten. In 2022 wordt de BunkerToren opgeleverd waar momenteel nog maar 5 van de210 appartementente koop staan.

De gehuurde ruimte van circa 4000 m² zal met onder meer de GoodHabitz Studio’s volledig naar wens van GoodHabitz zal worden afgebouwd en ingericht.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws