Eindhoven: Fellenoord volledig verhuurd

26 november 2019 – NSI heeft twee langjarige huurovereenkomsten van in totaal 1350 m² afgesloten voor het multi-tenant kantoorgebouw aan de Fellenoord 310–370 in Eindhoven.

De vijfde verdieping wordt gehuurd door Expivi en de Cendris Customer Contact vestigt zich op de eerste en tweede verdieping. Met deze transacties is het kantoor volledig verhuurd.

Het gebouw van 5000 m² ligt op de kruising van de Boschdijk en Fellenoord. Het centraal station en het winkelgebied met veel horeca liggen op enkele minuten loopafstand. NSI heeft het kantoor grondig gemoderniseerd en de buitenzijde van het gebouw gerenoveerd.

Expivi opent een kantoor van 538 m². Het Eindhovense bedrijf heeft op dit moment 17 medewerkers en maakt 3D-productvisualisaties voor webwinkels. Deze locatie wordt het hoofdkantoor, waar medewerkers zich richten op ontwikkeling en techniek.

Cendris Customer Contact is onderdeel van PostNL en heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact. Het bedrijf heeft 11 vestigingen in Nederland en één in Suriname. De Eindhovense vestiging is 812 m² groot.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws