Eindhoven: 88.000 m2 logistiek gebouw op Westfields

13 Juni 2017 – Eindhoven krijgt een XXL multifunctioneel logistiek gebouw van 88.000 m² en 3.000 m² kantoorruimte. Het complex wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Westfields. Het is een project van Westfields Logistics Development, een samenwerking tussen SDK Vastgoed, MG Real Estate en VolkerWessels Logistics Development.

Moderne logistieke gebouwen zijn schaars in Nederland en zeker in de regio Eindhoven. Met deze ontwikkeling, ten noordwesten van Eindhoven, wordt tegemoet gekomen aan de eisen en wensen van logistieke eindgebruikers.

De ligging van Westfields maakt dat men direct toegang heeft tot het belangrijke snelwegennet in Nederland, België en Duitsland. Door deze verbinding is het volgens de ontwikkelaar de ideale plek voor moderne logistiek, zeker omdat alle relevante pakketvervoerders met een wereldwijde dekking in de directe omgeving gevestigd zijn.

Door de komst van pakketvervoerder DPD op Westfields en de realisatie van de Brainport Industries Campus (BIC) wordt de aantrekkingskracht van het terrein en het gebouw verder versterkt. BIC, dat wordt ontwikkeld door VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed is een internationale campuslocatie voor hightech bedrijven in de toelever- en maakindustrie.

Als verhurend makelaar treden op VSR Makelaars en CBRE.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws