Eemnes: gemeente start met bouwrijp maken van BT Zuidpolder

28 November 2014 – De gemeente Eemnes start in januari met het bouwrijp maken van de grond voor het te realiseren bedrijventerrein Zuidpolder. Het nieuwe bedrijventerrein ligt pal naast de A27, even voorbij het knooppunt Eemnes waar de A27 de A1 kruist.

Zuidpolder is in feite een uitbreiding van het naastgelegen bedrijventerrein Bramenberg. Volgens de gemeente geeft de start van de voorbereidingen aan dat de gemeente het terrein concreet wil invullen zodat voor geïnteresseerde bedrijven duidelijk wordt wat de planning is die de gemeente volgt. Ook is volgens de gemeente de economische situatie gunstig om het bouwrijp maken aan te besteden. oplevering van het terrein is halverwege 2015 waarna de bouw van bedrijfsruimtes kan beginnen.

Er komen ongeveer 25 kavels met een grootte van 450 tot 2000 m2, verdeeld over een bruto-vloeroppervlak van 4 ha. Flexibele verkaveling is mogelijk. Het terrein is bedoeld voor bedrijven in de milieucategorie 1 en 2. De verkoop vindt plaats via Nienaber Bedrijfsmakelaars.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws