Ede: Uitgeverij De Lantaarn naar Bedrijventerrein A12

Uitgeverij De lantaarn verlaat Soest en vertrekt naar Ede.

Uitgeverij De Lantaarn gaat zich vestigen op bedrijventerrein A12. Binnenkort start het bedrijf met de bouw van een nieuw kantoor-/bedrijfspand. Het kantoor met bijbehorende bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 1.730 m² en is gelegen nabij de op- en afritten van de Rijksweg A30.

 

Wethouder Roel Kremers is blij met de komst van het bedrijf naar Ede. "De Lantaarn is een mooie aanvulling op de ruim 50 bedrijven die zich al op het bedrijventerrein hebben gevestigd. Met BT A12 biedt Ede ondernemers een heel goed bereikbaar terrein dat van alle gemakken is voorzien, zoals glasvezel voor snel internet." Het duurzame bedrijventerrein maakt gebruik van warmte- koudeopslag, het regenwater wordt hergebruikt en er komen twee windturbines. Wethouder Kremers: "Hiermee is BT A12 voorbereid op de toekomst."

Uitgeverij De Lantaarn/Ruitenbergboek is op dit moment vooral bekend vanwege de zeer succesvolle boekboxen. Mooi vormgegeven boxen waar naast een boek ook de bij het onderwerp behorende accessoires zijn opgenomen. De uitgeverij is enthousiast over vestiging op BT A12.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws