De eerste editie van het ondernemersmagazine van Ede

Ede start met online magazine voor ondernemers

21 November 2016 – De gemeente Ede heeft een online magazine voor ondernemers in het leven geroepen. Het blad is bedoeld om ondernemers die in Ede en de buitenplaatsen zijn gevestigd te informeren over kansen, nieuwe ontwikkelingen, procedures en andere zaken die zij in  de dagelijkse praktijk tegenkomen. Ook worden ondernemers die overwegen zich in de stad te vestigen op de hoogte gebracht over Ede als woon- en werkgemeente. 

In het voorwoord van het eerste nummer schrijft wethouder Economie, Willemien Vreugdenhil, onder andere:

‘Als gemeente Ede koesteren we ons bedrijfsleven. Veel van onze bedrijven zitten hier al jaren en ieder op zijn eigen manier draagt bij aan de lokale en regionale economie. We ondersteunen onze bedrijven waar het kan. Met goede faciliteiten, zoals op het bedrijventerrein BT A12. Dit terrein zetten we in de spotlight met een verfrissend filmpje, gemaakt door een Edes bedrijf. Ik moest vooral lachen om het einde, misschien herken je je hier wel in als ondernemer.

Onze accountmanagers zetten zich elke dag in om ons bedrijfsleven te faciliteren en te accommoderen. Daarom ben ik er trots op dat één van onze accountmanagers, Angelique Gerritsen, in de top 3 staat van beste accountmanagers van Nederland. Samen met collega’s uit Bergen op Zoom en Groningen strijdt zij op 9 november om de titel ‘Beste accountmanager Bedrijven 2016’, georganiseerd door de stichting CLOK.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws