Ede: Fastener Point start bouw op BT12

25 April 2016 – Op bedrijventerrein BT A12 in Ede zijn de werkzaamheden begonnen voor het nieuwe pand van Fastener Point. Dit bedrijf levert hoge kwaliteit schroeven voor wand en dak. Het bedrijf heeft een kavel van 4516 m² gekocht, op een zichtlocatie langs de A30. Vanaf augustus 2016 is het pand klaar en verhuist het bedrijf naar BTA12.

Fastener point is opgericht in 2009 en gevestigd in Lunteren. Wat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot en vooral professioneel bedrijf. Het nieuwe pand op BTA12 in Ede biedt Fastener point de ruimte om verder te kunnen groeien. Naast een ruim kantoor biedt het pand plaats aan een productiefaciliteit, een eigen schroevenlaboratorium en een magazijn.

De gemeente Ede ontwikkelt in de kom van de A12 en de A30 het bedrijventerrein BT A12. Deze duurzame locatie, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 hectare, is te vinden in het hart van Food Valley. BT A12 kent een directe aansluiting op de A30. Kenmerkend voor BT A12 is een ruim aanbod aan collectieve voorzieningen. Zo beschikt het bedrijventerrein over collectieve warmte-koudeopslag (WKO) en een collectief blussysteem. Het hele terrein is voorzien van een glasvezelnetwerk.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws