Ede: Betaalbaarshoppen.nl gaat naar Newtonstraat 6

27 December 2016 – ProDelta heeft onlangs overeenstemming bereikt met Betaalbaarshoppen.nl over 5775 m² bedrijfsruimte en 542 m² kantoorruimte aan de Newtonstraat 6 in Ede. Met de verhuur aan Betaalbaarshoppen.nl en de uitbreiding van de zittende huurder Modiform is het logistieke centrum van 23.157 m² nagenoeg volledig verhuurd. Alleen aan de Maxwellstraat is nog 1145 m² bedrijfsruimte met kantoor- en archiefruimte beschikbaar.

Betaalbaarshoppen.nl is een allround webwinkel met een afhaalmagazijn. De organisatie wil zich onderscheiden van andere webwinkels door het aanbieden van kwalitatief goede producten tegen de scherpste prijzen met een uitstekende service.

ProDelta is actief als ontwikkelaar en belegger in logistiek en industrieel vastgoed. De vastgoedportefeuille bestaat uit ruim 600.000 m² bebouwing verdeeld over 150 hectare terrein. Het zwaartepunt van de vastgoedactiviteiten ligt in de Rotterdamse haven, de provincie Noord-Brabant en de haven van Antwerpen.

ProDelta werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november onderdeel van de Cushman & Wakefield groep. Daarnaast werd de verhuurder bijgestaan door het Industrial & Logistics team van JLL en Zoonen Bedrijfshuisvesting.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws