Ede: Bedrijventerrein BT A12 presenteert nieuwe website

Gemeente Ede intensiveert marketing voor bedrijventerrein BT A12.

9 april 2014 – Bedrijventerreinen BT A12 (Ede) geniet van een toenemende belangstelling. Om bedrijven op zoek naar een locatie beter van dienst te zijn, is de website www.bta12.nl vernieuwd. De website geeft nu een compleet beeld van de vestigingsmogelijkheden met een direct overzicht van vrije, verkochte en gereserveerde kavels.

Een van de panden op BT A12

De bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen, stellen zichzelf voor op de vernieuwde website. Zo krijgen bezoekers van de website een goed idee bij het karakter van de terreinen. De gevestigde bedrijven presenteren zichzelf met hun adresgegevens, foto en korte omschrijving van de werkzaamheden. De bezoeker kan direct doorklikken naar de bedrijfswebsite. De website is gerealiseerd door Welnet Automatisering en Interface Communicatie. Beide bedrijven zijn op BT A12 gevestigd.

Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld door de gemeente Ede In de kom van de A12 en de A30. Dit duurzame bedrijventerrein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 hectare, is te vinden in het hart van Food Valley. BT A12 kent een directe aansluiting op de A30. Behalve met de auto is het Edese bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de fiets.

De gemeente Ede presenteert zich als vestigingslocatie ook op de website Vestigingslocaties.nl.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws