Dordrecht: Reppel Vastgoed koopt bedrijfsruimte

24 maart 2021 – Reppel Vastgoed is eigenaar worden van het beleggingsobject aan de Kamerlingh Onnesweg 22-28 / Einsteinstraat 5 te Dordrecht.

Verkoper is Borghese Logistics. Het complex omvat 5653 m² bedrijfsruimte, 1655 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel grond ter grootte van 7990 m². Het pand is gelegen langs de doorgaande weg op bedrijventerrein Dordtse Kil I.

Het complex is momenteel volledig verhuurd aan Elcee Group. Elcee zal het complex op termijn gaan verlaten om diens huidige huisvesting te verruilen voor een nieuwe logistieke bedrijfsruimte op DistriPark Dordrecht, die Borghese Logistics uit Nijkerk voor het bedrijf ontwikkelt. De verhuizing naar de nieuwbouwontwikkeling was onderdeel van een combinatiedeal tussen ontwikkelaar Borghese Logistics en Elcee. Behalve dat Borghese Logistics de ontwikkeling van de nieuwe locatie op zich neemt, was het destijds een voorwaarde om het bestaande pand van Elcee over te nemen middels een sale and leaseback. Borghese heeft er voor gekozen om het bestaande complex weer te verkopen.

Koper Reppel Vastgoed is een lokale belegger in commercieel onroerend goed, die bedrijfspanden in de regio Drechtsteden ontwikkelt, koopt, verkoopt, renoveert en beheert voor eigen portefeuille. Onderhavig complex zal dan ook worden toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille. Het doel is om het complex na het vertrek van Elcee weer langjarig te verhuren.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws