Dordrecht: Dylan voegt locaties samen op DistriPark Dordrecht

17 december 2020 – Toeleverancier van staalproducten Dylan Steel Solutions gaat zich vestigen op bedrijventerrein DistriPark Dordrecht in een nieuw distributiecentrum van 35.000 m², dat gebouwd wordt door ontwikkelaar Dudok Groep.

Momenteel heeft het bedrijf in Nederland een locatie in Oud-Beijerland en Oud Gastel. Deze twee locaties worden nu uit efficiencyoverwegingen samengevoegd en gehuisvest in het nieuw te bouwen complex. Dat heeft een oppervlakte van 35.000 m², bestaande uit bedrijfsruimte en kantoren.

Dylan Steel Solutions, onderdeel van Buhlmann Group, distribueert stalen buizen, fittingen en flenzen aan allerlei industrieën wereldwijd. Hun producten worden gebruikt in onder andere de energiesector, de offshore en de petrochemische industrie. Naar verwachting wordt het nieuwe pand halverwege 2021 opgeleverd en in gebruik genomen.

Directeuren Michel Borsboom en Jean-Philippe van den Berg van Dylan Steel Solutions: ‘We zochten een nieuwe locatie in de buurt van de Hoeksche Waard die logistiek goed bereikbaar is. DistriPark Dordrecht heeft een directe aansluiting met de A16 en daarnaast zijn er in de naaste omgeving belangrijke voorzieningen zoals hotels waar onze gasten en klanten kunnen verblijven. Dat maakt DistriPark Dordrecht tot een logische keuze’.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws