Dordrecht: DHG verhuurt 6400 m² bedrijfsruimte

21 januari 2020 – DHG heeft met Livit een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht.

Livit huurt de laatst drie beschikbare bedrijfshallen, 5800 m² bedrijfsruimte en 600 m² kantoorruimte voor de duur van 15 jaar. Door vroegtijdige samenwerking met huurder heeft DHG de bedrijfshallen aangepast aan de bedrijfsactiviteiten van de huurder.

Op het voormalige Lips-terrein van in totaal 20.000 m² nieuwbouw verhuurbare oppervlakte heeft DHG in twee fases acht bedrijfshallen op risico ontwikkeld. Door de recente verhuur is de nieuwbouwontwikkeling volledig verhuurd. Daarnaast heeft DHG een naastgelegen perceel grond ter grootte van 9775 m² verkocht aan Struyk Verwo Infra.

Livit is een specialist in het vervaardigen van orthopedische hulpmiddelen. De bestaande vestiging van Dordrecht en Waalwijk heeft is gecentraliseerd en verplaatst naar de ontwikkeling op de Merwedestraat, waardoor de bedrijfsactiviteiten op één locatie gebundeld zijn.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws