Dordrecht: Crocs Europe vestigt zich op DistriPark

4 juni 2020 – Crocs Europe vestigt zich op DistriPark Dordrecht. De bekende Amerikaanse producent van schoenen, sandalen en klompen zal 35.000m2 afnemen op het nieuwe logistieke bedrijventerrein langs de snelweg A16.

Daarmee wordt dit het grootste distributiecentrum van Crocs in Europa. Vandaag werd het officiële startsein gegeven voor de bouw. Crocs zal de nieuwe locatie deels gaan gebruiken voor opslag voor de webwinkel, maar ook voor bevoorrading van winkelfilialen en de afhandeling van retourzendingen. De komst van Crocs levert de gemeente en de regio ongeveer 200 tot 350 extra arbeidsplaatsen op.

De Dordtse Wethouder Maarten Burggraaf (Economie) is verheugd dat Crocs voor DistriPark Dordrecht heeft gekozen: ‘Zeker in de huidige economisch onzekere tijden is de voortvarendheid van deze ontwikkeling een zeer positief signaal. Het feit dat een aansprekende internationale naam als Crocs kiest voor Dordrecht en de Drechtsteden geeft aan dat we alles in huis hebben om aan de wensen van logistieke bedrijven te voldoen.’

De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Hercuton. De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2021.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws