Dordrecht: Borghese verkoopt DC Elcee aan AEW

11 februari 2021- Borghese Logistics heeft een nieuw distributiecentrum in Dordrecht verkocht aan AEW, een beheersmaatschappij voor vastgoedinvesteringen.

Het distributiecentrum van 22.000 m² op Distripark Dordrecht wordt ontwikkeld door Borghese Logistics. Het wordt opgeleverd met het duurzaamheidslabel Breeam Very Good en wordt voorzien van zonnepanelen op het dak. Momenteel is 14.000 m² verhuurd aan Elcee; 8000 m² logistieke bedrijfsruimte is nog beschikbaar.

Het nieuwe logistieke park heeft een eigen verbinding naar de A16 met aansluiting op de N3 en de A15. Dit zorgt voor een goede uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant. De nabijheid van de Dordtse Zeehaven, Terminal Alblasserdam, en de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen garandeert een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg, rail en water.

Het distributiecentrum is ontworpen door Mies Architectuur. Pleijsier Bouw Genemuiden is verantwoordelijk voor de realisatie. De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2021.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws