Dordrecht: Borghese levert DC Elcee op

31 augustus 2021 – Borghese Logistics heeft het distributiecentrum voor Elcee in Dordrecht opgeleverd.

Borghese Logistics heeft de circa 14.000 m² bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Distripark Dordrecht opgeleverd. Elcee is specialist in mechanische- en industriële componenten. Dit distributiecentrum is naar ontwerp van Mies Architectuur en gerealiseerd door Pleijsier Bouw.

Begin dit jaar verkocht Borghese het dc aan AEW nadat in het najaar 2020 bekend was geworden dat Elcee naar de nieuwbouw toe ging.

Met vier windturbines en 22.000 zonnepanelen is dit één van de eerste ‘all electric’, volledig gasloze bedrijventerreinen in Nederland. Borghese Logistics heeft hier ca. 23.000 m² gerealiseerd, verdeeld over bedrijfsruimte (ca. 18.000 m²), kantoorruimte (ca. 3.400m²), mezzanine (ca. 800 m²) en 168 parkeerplaatsen. Binnenkort zal er ook opgeleverd worden aan de tweede huurder Fastenal. Er is op dit moment nog één laatste unit van 3.000 m2 beschikbaar. De eigen verbinding naar de A-16, de nabijheid van de Dordtse Zeehaven én de havens van Rotterdam en Antwerpen zorgen voor optimale bereikbaarheid.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws