Diemen: Quadoro koopt Alpha Centauri

30 oktober 2019 – Quadoro Investment heeft het kantoorgebouw Alpha Centauri in Diemen gekocht voor de open-ended special AIF Quadoro Sustainable Real Estate Europe (QSREE).

De verkoper van het gebouw is een buitenlandse institutionele belegger met Rubens Capital Partners als asset en investment manager.

Het gebouw heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van meer van 10.000 m², verdeeld over 9 verdiepingen en beschikt over 200 ondergrondse parkeerplekken. Onder leiding van Rubens Capital Partners is het gebouw recentelijk geheel gerenoveerd en verhuurd aan het Zorginstituut Nederland (ZIN) en Snippe Projectontwikkeling. De catering, receptiediensten en hospitality zijn uitbesteed aan D&B.

Het kantoorgebouw staat op een centrale locatie in Diemen, ongeveer 10 kilometer van het centrum van Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Sustainable Real Estate AG, de duurzaamheidsadviseur van het fonds, voerde de locatieanalyse uit: de grootstedelijke regio van Amsterdam scoort ruim boven het gemiddelde en voldoet daarmee aan de duurzaamheidscriteria van het fonds.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws