Deventer: DTZ Zadelhoff helpt bij A1 Bedrijvenpark

De vastgoedadviseur en de gemeente gaan samenwerken bij verkoop van kavels.

29 april 2014 – De gemeente Deventer heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met DTZ Zadelhoff voor de verkoop van kavels van A1 Bedrijvenpark Deventer. Het gaat om een bedrijventerrein met een oppervlakte van circa 56 hectare. Het bedrijvenpark ligt direct naast de snelweg A1.

Het bedrijventerrein vervult een regionale functie in de Stedendriehoek (regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen met 450.000 inwoners) en krijgt een hoogwaardig en duurzaam karakter. Hotel en congrescentrum Van der Valk heeft als eerste grond op het terrein gekocht. Netters Infra, de tweede koper, wil nog voor de zomer zijn nieuwe bedrijfslocatie gereed hebben. Daarnaast zijn er opties verleend en worden er gesprekken gevoerd met diverse gegadigden over in totaal circa 15 hectare.
Op het oostelijk deel van het bedrijvenpark is het belangrijkste deel van de infrastructuur inmiddels aangelegd. Eind 2014 is de directe aansluiting op de op- en afrit van de A1, afslag 24 Deventer-Oost, klaar. Door de mogelijke komst van een parkeerplaats voor vrachtwagens en een terminal voor binnenvaartcontainers in de haven van Deventer is het bedrijvenpark ook zeer geschikt voor logistieke organisaties. Kavels zijn te koop vanaf 2.000 m² tot 10 hectare of meer. Informatie is beschikbaar via een digitale dataroom.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws