Deventer: Allsafe opent vestiging

17 April 2019 – Allsafe heeft in Deventer een nieuwe vestiging geopend. De aanbieder van opslagruimte heeft het 5000 m² grote pand aan de Hunneperweg gekocht via de curator van een failliete aannemer.

De nieuwe vestiging aan de Hunneperweg 1 ligt op enkele minuten van de snelweg A1 en de Deventerse woonwijken”, aldus CEO Stubbé. Vanuit de nieuwe vestiging in Deventer kan Allsafe niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, aldus oprichter constateert Stubbé.

De vestiging ligt vlak bij de afslag Deventer Oost, die de stad verbindt met de A1. Bij de afslag Deventer Oost wordt de snelweg in 2020 met een rijstrook verbreed.

Allsafe werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. Allsafe Mini Opslag heeft inmiddels 26 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 8 tot 10 bij. Het bedrijf groeit in de komende 4 jaar naar 70 vestigingen.

Foto: Bert Groeneveld (r) is de eerste huurder en wordt welkom geheten door Eric Stubbe.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws