Den Hoorn: Delin verkoopt DC

17 januari 2020 – Delin Property en JV-partner Van der Helm Logistics hebben het nieuw gerealiseerde distributiecentrum op de Harnaschpolder in Den Hoorn verkocht.

De koper is Aberdeen Standard European Logistics Income, onderdeel van Aberdeen Standard Investments.

Dit op maat gemaakte logistieke pand, gebouwd conform de nieuwste specificaties voor moderne en duurzame opslag, is in opdracht van Delin Property gerealiseerd door Goldbeck Nederland. Het heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 42.600 m², onderverdeeld in 37.420 m² warehouse met 36 loading docks, 4600 m² mezzanine en 572 m² kantoorruimte. Sinds de oplevering in december 2019 is het distributiecentrum volledig verhuurd aan logistiek dienstverlener en 4PL-speler Van der Helm Logistics voor een termijn van 10 jaar.

Het distributiecentrum staat aan de Harnaschdreef in Den Hoorn, tussen Den Haag en Rotterdam. Het is goed bereikbaar via de A4 en heeft een directe verbinding met de haven van Rotterdam en de luchthaven van Schiphol.

Tijs Derison, managing director Benelux bij Delin Property: ‘In lijn met onze strategie zullen we de opbrengst van deze transactie herinvesteren en onze ontwikkelpijplijn en beleggingsportefeuille in Nederland verder uitbouwen.’

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws