Den Haag: Valad koopt Haagse Poort

12 November 2015 – Valad Europe heeft in opdracht van Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) de Haagse Poort, een kantoorgebouw van 68.500 m² in Den Haag, verworven. Dit is tot nu toe de grootste singel asset kantoren transactie in Nederland dit jaar. Verkoper is Evans Randall die het gebouw in 2006 kocht voor € 203 mln.

De Haagse Poort bestaat uit 68.500 m² aan kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte, verdeeld over achttien verdiepingen in het hoogbouwdeel, zeven verdiepingen in het laagbouwdeel en 1000 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft in 2013 – 2014 een uitgebreide renovatie ondergaan. De Haagse Poort is over de A12 gebouwd, de hoofdsnelweg naar Den Haag. Het gebouw is op dit moment bijna volledig verhuurd. De belangrijkste huurders Nationale-Nederlanden en CB&I hebben hier hun hoofdkantoor.

Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux: “Dit is onze derde acquisitie voor VNDP sinds de lancering eerder dit jaar en brengt de totale investeringen van het fonds op meer dan € 300 miljoen. De Haagse Poort ligt in het Beatrixkwartier, hét zakendistrict van Den Haag, en is daarmee een mooie aanvulling op de groeiende portefeuille van VNDP.

Klik hier voor meer informatie over de Haagse Poort.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws