Den Haag: Particulier koopt Poseidon Building

9 augustus 2021 – Een particuliere belegger heeft het Poseidongebouw aan het Johanna Westerdijkplein 107–115 in Den Haag gekocht.

Poseidon is ontwikkeld in 1997 en heeft een energielabel A. Het pand van 8596 m² is verhuurd aan vijf bedrijven. Het staat in de wijk Laakhaven, de zuidoostkant van het centrum van Den Haag. Het kenmerkt zich door een dynamische omgeving door een goede mix van functies. In de directe omgeving van Poseidon zijn onder meer woningen, de Haagse Hogeschool, Subway, Starbucks, Albert Heijn en Jumbo te vinden. Er grote herontwikkelingsplannen voor de nabije toekomst voor de wijk.

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar: het staat bovenop station Den Haag HS met directe verbindingen naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam, en diverse bus- en tramverbindingen. De snelweg A12 ligt op slechts enkele minuten afstand. Er zijn ook 66 parkeerplaatsen die niet bij de koop zijn inbegrepen.

De verkoper werd tijdens de transactie commercieel bijgestaan door BNP Paribas Real Estate en juridisch door Allen & Overy. De koper werd commercieel geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en juridisch door Hartman.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws