Den Haag: Kantoorpand Monchyplein volledig verhuurd

13 november 2020 – PPF Real Estate heeft het kantoorpand Monchyplein van 6985 m² aan het Alexanderveld 5 in Den Haag volledig verhuurd.

Het kantoorpand is verdeeld over de kelder, begane grond en eerste tot en met vierde verdieping en heeft 114 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Onlangs heeft Bergman Uiterlijk 515 m² kantoorruimte op de begane grond gehuurd.

De derde verdieping van 1400 m² is verhuurd aan Frames Offices. Frames Offices en The Hague Humanity Hub zullen deze verdieping faciliteren voor de huisvesting van een community voor soortgelijke organisaties, zoals NGO’s en internationale organisaties in de stad van vrede en recht.

Onlangs is ook de vierde verdieping van 1400 m² verhuurd aan Stichting Kinderopvang 2Samen.

Het multi-tenant kantoorpand met een hoogwaardig opleveringsniveau (A-label) heeft grote kantoorvloeren die flexibel indeelbaar zijn. Het pand staat in de Archipelbuurt tussen het oude centrum van Den Haag en Scheveningen. Naast het Vredespaleis zijn in de directe omgeving onder meer het hoofdbureau van de Politie Haaglanden, Unipat, NIBC en verschillende ambassades gevestigd. Op loopafstand is de Bankastraat, met diverse faciliteiten zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, stomerij en diverse lunchrooms.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws