Den Bosch: Huurverlenging voor kantoorpand Magistratenlaan

22 april 2021 – Aroundtown is met de Nederlandse Staat een huurverlenging overeengekomen voor een groot kantoorpand in het centrum van Den Bosch. De Nederlandse Staat blijft het pand in zijn geheel huren.

Als onderdeel van deze verlenging worden een aantal upgrades uitgevoerd om de energie-efficiëntie van het kantoorgebouw verder te verbeteren. Momenteel heeft het pand al een EPC-label A. De upgrades zullen naar verwachting resulteren in een verdere vermindering van het energieverbruik met 700.000 kWh/jaar.

Het pand aan de Magistratenlaan 222 in Den Bosch heeft een oppervlakte van 14.000 m2 kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt naast het centraal station in Den Bosch, vanuit waar er directe treinverbindingen zijn naar Utrecht, Amsterdam en andere omliggende steden. De bereikbaarheid van het pand wordt daarnaast ondersteund door het sterk ontwikkelde wegennet in Nederland.

De Magistratenlaan ligt daarnaast op loopafstand van het historische stadscentrum. Het gebied rondom het gebouw wordt voornamelijk gekenmerkt als kantoorlocatie. Naast het grote aantal overheidsinstellingen en internationale bedrijven bevindt het Paleis van Justitie, waar een van de vier gerechtshoven van het land is gevestigd, zich ook in het gebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws