Delft: Samsung vestigt experience store in kantoorgebouw Whitepark

28 November 2014 – Vastint Netherlands (vastgoeddochter van Ikea, voorheen Pronam) en Samsung Electronics Benelux hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 730 m² kantoorruimte en 13 parkeerplaatsen in het gebouw Whitepark aan de Poortweg 6 te Delft. In de ruimte wordt een nieuwe Samsung Experience Store gehuisvest.

Whitepark ligt op een zichtlocatie bij de afslag van de A13 te Delft. Het complex ter grootte van circa 16.500 m² kantoorruimte is zowel per eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. In het gebouw is nog 5000 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.
Whitepark bestaat uit twee moderne witte gebouwen en is compleet gerevitaliseerd. Bij het gebouw, dat tegenover de Ikea ligt, horen bijna 400 parkeerplaatsen.

Samsung is opgericht in 1938 in Korea en begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met 425.000 werknemers en uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer.

Samsung Electronics is internationaal marktleider in de productie van hightech elektronica en digitale media. Sinds de oprichting in Suwon (Korea) in 1969, is Samsung Electronics uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend IT-bedrijf, met meer dan 200 dochterondernemingen wereldwijd. Het elektronica-concern levert apparatuur voor in huis, zoals tv’s, beeldschermen, printers, koelkasten en wasmachines en ook producten voor mobiele communicatie, zoals smartphones en tablets.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws