Delft: M7 Real Estate koopt gebouw Frontier in Delftechpark

29 Januari 2016 – M7 Real Estate heeft voor haar nieuwe fonds, EREIP III, bestaande uit een groep buitenlandse particuliere investeerders, het kantoorgebouw Frontier in het Delftechpark gekocht. Verkoper is Synchroon.

Frontier is gesitueerd op de kop van het bedrijventerrein in de TU-wijk. Het park kenmerkt zich door de kennisintensieve bedrijven die er gehuisvest zijn. Het gebouw Frontier op Delftechpark 39 is ruim 10.000 m² groot en volledig verhuurd. Huurders zijn Huurders zijn Enraf BV, Riscure BV, Orange Pearl BV en Pinewood BV. De koopsom is volgens het Kadaster circa € 12,2 mln.

Delftechpark is een bedrijventerrein voor innovatieve, kennisintensieve bedrijven. De ontwikkeling is gestart in 1995. Voorheen was op deze locatie de voetbalvereniging  sv Wippolder gevestigd (sportpark Oudelaan). In 2012 zijn de laatste twee kavels uitgegeven en bebouwd. Er zijn nu ongeveer 75 bedrijven gevestigd. Het totale verhuurbaar oppervlak is ca. 82.000 m2. Delftechpark staat in de Dutch Office Locations Ranking van JLL (voorheen: Jones Lang LaSalle)(239 onderzochte locaties in Nederland).

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws